vorige

M86-Security bij SecureComm

M86-Security bij SecureComm

Maandag, 03 mei 2010

Auteur: Rene Schoemaker

SecureComm heeft zijn securityportfolio uitgebreid met de producten van M86-Security. De overeenkomst geldt voor de hele Benelux.

M86 levert onder meer web- en mailsecurity en is onlangs gefuseerd met Finjan, specialist in webbeveiliging en SaaS-oplossingen voor de grootzakelijke markt. M86 levert verder bandbreedtemanagement, oplossingen tegen datalekkage en rapportagetools voor compliance. SecureComm zal in samenwerking met M86 technische trainingen voor resellers verzorgen en daarnaast de uitrol van het nieuwe partnerprogramma van M86 begeleiden.

  • Leveranciers
  • Distributie
  • Resellers
Share |

Reageer op dit bericht

Foutmelding  
 
Naam
E-mailadres
Opmerkingen

Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn

Schrijf mij in de voor de Channelconnect nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Personalia

Personalia image

Promoties bij NETGEAR

NETGEAR Benelux heeft Mike Schut (foto) en Sergio Mandos benoemd tot respectievelijk Channel Account Manager en Territory Account Manager. In de nieuwe functies maken Schut en Mandos de stap van binnen- naar buitendienst en worden zij verantwoordelijk voor resellers in het b2b-kanaal

Personalia image

Carree commercieel directeur Avantage Groep

ICT-dienstverlener Avantage Groep uit Capelle aan den IJssel heeft haar directieteam versterkt met Eric Carree in de functie van commercieel directeur. Hij is in zijn functie verantwoordelijk voor sales & marketing. Avantage Groep is gespecialiseerd op het gebied van netwerkimplementatie, -migratie en -beheer.

Personalia image

Klinkhamer coo BAS Group

Caspar Klinkhamer is deze maand als chief operating officer toegetreden tot de directie van de BAS Group. Klinkhamer is aangesteld om met zijn ruime on-en offline ervaring binnen retail vanuit een strategische rol de BAS Group te versterken

Meer personalia

DEZE MAAND IN CHANNELCONNECT

ChannelConnect 4 2014
Thema: Big Data

- Jeffrey Raskeyn, SAP
- Big Data, de ontdekkingsreis van de eeuw
- Symantec Connect 2014

Lees ChannelConnect 4 onlineDivide Internetoplossingen