vorige

Terach distributeur Benelux voor M86 Security

Terach distributeur Benelux voor M86 Security

Donderdag, 08 september 2011

Auteur: Pim Hilferink

Security, network en storage distributeur Terach is Benelux-distributeur geworden voor de securityproducten van M86 Security. Daarmee breidt de distri het portfolio uit met Web security producten en Web- en email security oplossingen en kan haar klanten daarmee een geïntegreerde totaaloplossing op maat bieden.

M86 Security is een belangrijke speler in de markt voor de detectie van real-time web-en e-mail bedreigingen en de grootste leverancier van Web security appliances. Het bedrijf beschermt meer dan 24.000 klanten en 17 miljoen gebruikers wereldwijd, en heeft de expertise, het product portfolio en de technologie om organisaties te beveiligen tegen bestaande en opkomende bedreigingen.

Terach was voor M86 Security een logische keuze vanwege de werkwijze, kennis van de markt en het partnernetwerk, dat de verdere succesvolle uitrol het M86 portfolio moet ondersteunen, aldus Diederik Klijn, Regional Sales Manager Benelux van M86 Security. 

Voor Warner Nedermeijer, Managing Director van Terach, vullen de M86 Security oplossingen een lacune in het bestaande productportfolio van Terach, waarin dit soort toekomstvaste oplossingen tot nu toe ontbraken. Terach gaat de nieuwe producten actief ondersteunen met business development en marketing. 'Zo helpen we M86 Security om bij onze partners groei te realiseren. Onze partners kunnen op hun beurt hun eindgebruikers nu innovatieve en toekomstvaste totaal- beveiligingsoplossingen aanbieden,' aldus Nedermeijer.

  • Distributie
  • Software
Share |

Reageer op dit bericht

Foutmelding  
 
Naam
E-mailadres
Opmerkingen

Vraag een nieuwe afbeelding aan.
Vul hierboven de tekens in die op het plaatje hiernaast te zien zijn

Schrijf mij in de voor de Channelconnect nieuwsbrief.
Ik heb de voorwaarden gelezen en verklaar hiermee akkoord te gaan.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Personalia

Personalia image

Taams Senior VP Large Deals Atos Benelux & Nordics

ICT-dienstverlener Atos heetf Johan Taams benoemd tot Senior Vice President Large Deals van Atos Benelux & Nordics. Hij volgt Peter Verkoulen op en gaat rechtstreeks rapporteren aan ceo Rob Pols.

Personalia image

Ter Laak algemeen directeur Procam

Marinus ter Laak wordt met ingang van 19 oktober de nieuwe algemeen directeur van Procam, de ontwikkelaar van jong hoogopgeleid IT-talent. In zijn nieuwe functie gaat Marinus de huidige strategie van Procam verder verstevigen en bovendien nieuwe groeisegmenten verkennen.

Personalia image

Merks Managing Director Unit4 Benelux

Martien Merks is benoemd tot Managing Director Benelux bij Unit4. Hij is sinds 1 oktober verantwoordelijk voor de gehele Benelux-organisatie van de bedrijfssoftwareleverancier.

Meer personalia

DEZE MAAND IN CHANNELCONNECT

Nummer 4-2015
Thema: Cloud & Big Data

met onder meer:

- Alistair Forbes, LogicNow

- IBM: op weg naar zelfprogrammerende systemen

- BI-systemen: haal eruit wat erin zit

- Op de koffie bij: Eric Boonstra

Lees ChannelConnect 
Magazine 4-2015 digitaalDivide Internetoplossingen