ChannelConnect is een uitgave van iMediate.

ChannelConnect magazine verschijnt meermaals per jaar en wordt in controlled circulation verspreid. Abonnementsprijs voor lezers buiten de doelgroep: 125 euro per jaar, inclusief de specials (voorheen Dossiers).

ADRES
iMediate BV
Arendstraat 33B
1223 RE Hilversum
Telefoon: 035 642 3000
redactie@channelconnect.nl

PLATFORMMANAGER
Arnold le Fèbre

EINDREDACTIE
Arnold le Fèbre, Marcel Debets, Cas Spiertz

REDACTIE & MEDEWERKERS
Michiel van Blommestein, Mels Dees, Hans Steeman, Marcel Debets, Martijn Vet

ART DIRECTION
Rik van den Berg

VORMGEVING & DTP
Tim van den Berg, Marion Deerenberg, Rimmert van den Oosterkamp, Martin Wolbers

MANAGER CLIENT SERVICES
Yvonne Schouren

ADVERTENTIE- EXPLOITATIE
Tarik Lahri
(tarik.lahri@imediate.nl)
Mitchel van der Heide
(mitchel.vanderheide@imediate.nl)

DRUK
Vellendrukkerij BDU, Barneveld

CHANNELCONNECT IS EEN UITGAVE VAN: IMEDIATE

ChannelConnect mag niet worden gereproduceerd, geheel noch gedeeltelijk, zonder schriftelijke toestemming vooraf van de uitgever.

ChannelConnect is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in de uitgaves en online. ChannelConnect is niet verantwoordelijk voor handelingen van derden, welke mogelijkerwijs voortvloeien uit het lezen van een van de uitgaves of het online portal. ChannelConnect behoudt zich het recht voor om ingezonden materiaal zonder kennisgeving vooraf geheel of gedeeltelijk te publiceren.

Voor onze wekelijkse e-mail nieuwsbrief kunt u zich (gratis) aanmelden hier op de website (onderaan deze pagina). Hier kunt u dagelijks terecht voor nieuws, achtergronden, marktcijfers, opinie en video-interviews. Voor het wijzigen van adresgegevens en/of overige vragen kunt u contact opnemen met onze abonnementen-administratie via: redactie@channelconnect.nl of 035-642 3000.