13
jun
Nationale Datacenter Dag
Door heel Nederland
Hele dag
Op dinsdag 13 juni organiseert DDA de Nationale Datacenter Dag en openen datacenters door heel Nederland hun deuren. Wil jij ook een kijkje nemen achter de schermen van het internet? Dat kan! Houd de website in de gaten voor de deelnemende datacenters.
19
jun
Mozfest House 2023
Tolhuistuin, Amsterdam
17:00
Van 19 tot 21 juni transformeert de Tolhuistuin in Amsterdam tot MozFest House, een initiatief van de Mozilla Foundation. Dit evenement brengt technologen, activisten en kunstenaars samen voor cruciale discussies over verantwoorde kunstmatige intelligentie (AI) en gezonder internet. Met een diverse line-up van inspirerende sprekers, interactieve workshops en unieke kunstinstallaties, is dit dé kans om aan de voorgrond te staan van onze digitale toekomst. Reserveer je ticket op mozillafestival.org/house.
22
jun
Waterstof Event Nederland
ADO Den Haag | Bingoal Stadion
10:30
Powering the Future – De rol van waterstof binnen de industrie, gebouwde omgeving en mobiliteit

De Nederlandse overheid ziet een belangrijke rol voor waterstof. Waar staan we nu eigenlijk met het beleid en wetgeving rondom waterstof? Hoe gaat de verdere uitrol van infrastructuur verlopen? En zijn er genoeg middelen om waterstof succesvol te implementeren?

Sprekers 2023:
Gijs Postma, MT-lid Directie Energiemarkt, Ministerie EZK
Cas König, CEO, Port of Groningen
Francine Kiewiet De Jonge-Lulofs, Directie Toezicht, Staatstoezicht op de Mijnen
Jeroen Klumper, Director Sustainable Transition, Tata Steel
Marcel Weeda, Hydrogen Expert, TNO
Laura Broekhuizen, Directeur Bestuurder, Woonstichting Groninger Huis
Sybe bij de Leij, Programma Manager Waterstof, Enexis
Eric Brok, CEO, Daimler Truck Nederland
Saša Marinić, Business Development Manager BENELUX, TotalEnergies
Alice Krekt, Directeur, Waterstof Branchevereniging Nederland (m.i.v. april)
Maarten Moolhuysen, Director Hydrogen, Essent
Jörg Gigler, Directeur, TKI Nieuw Gas
Dirk Schaap, Beleidsadviseur Waterstof, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Marcel Michon, Managing Partner, Buck Consultants International
André Jurres, Managing Director, VoltH2
Anouk van den Berg, Business Developer Hydrogen, Nederlandse Gasunie
Marcel van de Kar, Global Director New Energies, Koninklijke Vopak
Diederick Luijten, VP Hydrogen Energy, Air Liquide
Roy van Verseveld, Operations Manager, Vos Transport Group
Saskia Hallenga, Afdelingsmanager Duurzame bouw, Regio en Samenleving Nationale Programma’s, RVO
Dirk Schaap, Beleidsadviseur Waterstof, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat
Hans-Peter Oskam, Directeur Beleid & Energietransitie, Netbeheer Nederland
Doelgroep
Logistiek
Tijdens dit event ontmoet je logistieke managers en directeuren, ondernemers uit de transportsector, op- en overslag, industrie en handel, logistiek dienstverleners, verladende partijen en beleidsmedewerkers van havens en verschillende overheden.

Energie
Tijdens dit event ontmoet je directeuren en managers van energie- en industriële bedrijven gespecialiseerd in energie innovatie. Daarnaast is deze middag ook bedoeld voor grootgebruikers, kennisinstellingen, universiteiten en overheden die zich bezighouden met technische ontwikkelingen omtrent energie.

Vastgoed
Op dit event verwachten we de belangrijkste stakeholders uit de woonvastgoed sector, zoals ontwikkelaars, investeerders, financiers, eigenaars, beheerders, architecten, aannemers, makelaars, juristen, ingenieurs en adviseurs, promotoren, wethouders, gedeputeerden, (project)directeuren en beleidsadviseurs van de landelijke, lokale en provinciale overheden.

Organisatie
Deze dag wordt georganiseerd door Management Producties (mediabedrijf gericht op verbinden van alle schakels in ketens via onafhankelijke congresprogramma’s). Management producties verbinden al 22 jaar lang belangrijke stakeholders, die met elkaar in gesprek gaan over actuele obstakels.
22
jun
DDA & FCA Zomerborrel
Kasteel Woerden
16:00
Op 22 juni organiseren Fiber Carrier Association en Dutch Data Center Association een gezamenlijke zomerborrel voor haar leden. We vieren graag de start van de zomer met jullie en bieden de gelegenheid om gezellig bij te kletsen voor de vakantieperiode.
22
jun
Claranet: Borderless IT IT to the MAX In samenwerking met partners Expereo en Fortinet
Brainport Industries Campus (BIC) BIC 1 5657 BX Eindhoven
13:00
Formule 1 anno 2023: Tijdens een raceweekend bedraagt de totale hoeveelheid data die per auto wordt gegenereerd, inclusief video en aanvullende informatie, meer dan 1 terabyte en dit neemt aanzienlijk toe (met een factor twee of drie) wanneer de teams tijdens of na het evenement de nodige nabewerking van sommige gegevens uitvoeren. De hoeveelheid data die wordt rondgestuurd tijdens een race is overweldigend en de snelheid en betrouwbaarheid waarmee dat moet gebeuren is cruciaal voor het succes van het team. Hiermee kunnen teams tijdens elke race real-time analyses uitvoeren waarop ze hun strategische beslissingen baseren. De Formule 1 is niet meer de speeltuin van een paar fanatieke teams, maar meer dan ooit de plek die laat zien hoe IT je resultaten kan maximaliseren.

Tijdens het Borderless IT-event van Claranet, in samenwerking met partners Expereo en Fortinet, brengen we de wereld van grenzeloze IT, wereldwijde dekking, snelheid én security bij elkaar. Met 3 informatieve presentaties over de mogelijkheid om wereldwijde connectiviteit en security te bundelen tot één Borderless IT-dienstverlening waarmee je je niet druk hoeft te maken over de onderliggende infrastructuur, maar je volledig kan richten op de eigen business. Hierbij nemen de laatste ontwikkelingen door rondom de belofte van SD-WAN, wereldwijde cyberdreigingen én maatregelen die je ertegen kan nemen.

Agenda:
13:00 – 13:30
Inloop
13:30 – 14:15 Global connectivity (Sander Barens - Expereo)
14:15 – 15:00 Cybersecurity, everywhere you need it (Jasper Wubben - Fortinet)
15:15 – 16:00 IT zonder grenzen (Bart Jacobs - Claranet)
16:00 – 17:00 IT; need for speed! (Robert Doornbos)
17:00 Afsluitende borrel
26
jun
KASEYA + DATTOCON EUROPE
Dublin Convention Centre, Ireland
10:00
Kaseya + DattoCon Europe is uw kans om het beste van zowel Connect IT als DattoCon te ervaren in één evenement. Het is een geweldige kans om meer te weten te komen over de krachtigste IT-serviceoplossingen tot nu toe en om technische inzichten te krijgen van experts uit de industrie.

€ 3.000 aan diepgaande training en bootcamps onder leiding van marktleiders.
* Netwerk en laat u inspireren door de meest succesvolle MSP's in de branche.
* Maak een-op-een contact met het Kaseya Leadership-team.
* Vier en feest met ons mee! Ga met ons mee voor bodemloze drankjes, adembenemend entertainment en meer!
* Neem de tijd in de tentoonstellingshal om de verkopers te ontmoeten die u helpen uw bedrijf draaiende te houden.
* Meer dan 40 sessies om bij te wonen, keynotes van beroemdheden en toegang tot onze pre-day events: de M+A Summit, die zich richt op fusies en overnames, en meerdere bootcamps, die een diepe duik in ons productaanbod bieden.

11
okt
Green Data Center Conference
Jaarbeurs Utrecht
n.t.b.
Al jaren zijn de Green Data Center Conference en de Fiber Vakdag dé toonaangevende evenementen binnen de digitale sector. Daarom sluiten de datacenter- en de glasvezelindustrie de handen ineen voor een gezamenlijke conferentie op woensdag 11 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Save the Date!