11
okt
Google Cloud Next ’22
Online
tm 13-10-2022
Join us for Google Cloud Next ’22! Connect with experts, get inspired and expand your knowledge. Learn how the most successful companies transformed their business with Google Cloud.
12
okt
“Future proof your Cloud security” De zin en onzin van Cloud en data beveiliging
Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas, Tommaso Albinonistraat 200, 1083 HM Amsterdam
12:00
Samen met Palo Alto Networks en Varonis organiseert SLTN op 12 oktober het ”Future proof your Cloud security” - event in Amsterdam. “Verken in één middag samen met gerenommeerde key-sprekers unieke kansen en vernieuwde strategieën. Ga dieper in op vitale thema’s zoals compliance, governance, cloud visibility en API security”. Keynote speakers: - AMITABH SINGH – Chief Technology Officer EMEA for Palo Alto Networks - BRIAN VECCI Chief Technology Officer, Varonis Vervolgens worden er in drie break-out sessies met Cloud Security experts de focus gelegd op actuele thema’s binnen Cloud native security om zo een passende strategie vorm te geven. Verder worden er tips gegeven vanuit actuele praktijkcases en komen vraagstukken aan bod zoals; - Uitdagingen aangaande de weerbaarheid van ‘moderne’ digitale infrastructuur die nu deels of volledig in de Cloud draait. - Beveiligingsmaatregelen die nodig zijn op het moment dat we applicaties migreren naar de Cloud of draaien op Cloud-VM's, containers, Kubernetes en zgn. serverloze architecturen. Wat zien we over het hoofd? - Optimalisatie van de veiligheid van de data in de Cloud. - Valkuilen als het gaat om Cloud security.
13
okt
Green Data Center Conference + Datacenter Vakdag
Johan Cruijff Arena
10:30 - 17:00
Op 13 oktober organiseert DDA de Green Data Center Conference. Dit jaar in combinatie met de Datacenter Vakdag! Tijdens de conferentie kun je deelnemen aan interessante kennissessies over duurzaamheidsinitiatieven en innovaties binnen de datacenter sector. Ook geeft de conferentie aandacht aan de verschillende restwarmte projecten in Nederland. De Datacenter Vakdag biedt een overzicht van diverse aanbieders van producten en diensten. Bekijk de laatste ontwikkelingen en technieken die de verduurzaming van datacenters kunnen helpen versnellen.