Datacenters & Suppliers Special 2022

13 artikelen

Datacenters vormen een wereld op zich. De enorme groei van het datagebruik en de massale adoptie van cloud- en SaaS-diensten hebben de rol van het datacenter nog belangrijker gemaakt. Zonder datacenters zou een groot deel van de business van ondernemers wegvallen en een gespecialiseerde groep suppliers zorgt voor apparatuur die continuïteit van dataservices mogelijk maakt. In deze special belichten we de rol van het datacenter en de innovaties die worden toegepast.

Telecom, VoIP & UC Dossier 2022

17 artikelen

Alle informatie over Telecom, VoIP & UC aanbieders in Nederland en België.

Het Telecom, VoIP & UC Dossier 2022 bestaat uit algemene redactie, interviews en achtergrondverhalen.

Cyber- & Datasecurity Special 2022

20 artikelen

Uitgebreid overzicht van Cyber- & Datasecurityproducten en -diensten voor de ICT-professional in 2022.
Naast de gedrukte uitgave van deze special in ChannelConnect april 2022, is deze hier ook online te lezen. De Cyber- & Datasecurity Special 2022 is bedoeld voor ICT-professionals.

Datacenter & Cloud Dossier 2022

20 artikelen

Het Datacenter & Cloud Dossier van ChannelConnect bestaat uit veel algemene redactie en achtergrondverhalen, visieartikelen en nog veel meer. Naast het gedrukte dossier is deze hier ook online te lezen.

Security & Privacy Dossier 2021

22 artikelen

Uitgebreid overzicht van Cyber- & Datasecurityproducten en -diensten voor de ICT-professional in 2021.
Naast de gedrukte uitgave van deze special in ChannelConnect 2, is deze hier ook online te lezen. De Cyber- & Datasecurity Special 2021 is bedoeld voor ICT-professionals.