Digital Workplace 2023

6 artikelen

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat we massaal zijn gaan thuiswerken. Bedrijven hadden verrassend snel hun thuiswerkfaciliteiten op orde en uit verschillende onderzoeken blijkt dat medewerkers ook na de pandemie graag vanuit huis willen blijven werken, maar duidelijk in een hybride vorm. Hoe kunnen ook kleinere ondernemingen, die voor hun ondersteuning sterk op partners leunen, hun medewerkers de beste hybride ervaring bieden? Hoe verklein je gezamenlijk de kans op cyberincidenten?

Datacenters & Suppliers 2023

11 artikelen

Datacenters vormen een wereld op zich. Geavanceerde apparatuur garandeert 24/7 uptime en dat op een duurzame en kosteneffectieve manier. De enorme groei van het datagebruik en de massale adoptie van cloud- en SaaS-diensten hebben de rol van het datacenter nog belangrijker gemaakt. Niet alleen voor enterprises, maar zeker ook voor mkb-ondernemingen. Zonder datacenters zou een groot deel van de business van bedrijven wegvallen.

Een gespecialiseerde groep suppliers zorgt voor apparatuur die de continuïteit van dataservices mogelijk maakt. De reseller-partner is vaak de schakel tussen deze suppliers en (mkb-)ondernemingen. In deze special belichten we niet alleen de rol van het datacenter, nu en in de nabije toekomst, maar adresseren ook nadrukkelijk de innovaties die in datacenters worden toegepast om aan alle wensen en eisen van ondernemers te voldoen.

Distrivisie 2022

4 artikelen
Veel distributeurs zagen de afgelopen jaren hun business veranderen. De rondgang die de redactie van ChannelConnect maakte langs verschillende partijen in het kanaal maakt een ding duidelijk: het belang van services blijft ook in 2023 stijgen. En duurzaam ondernemen staat definitief op de kaart.

Trends in ICT 2022

9 artikelen

Technische vernieuwingen maken nieuwe innovaties mogelijk én zijn nodig als antwoord op bedreigingen (cybercriminaliteit) en uitdagingen (energietransitie, tekorten op de arbeidsmarkt). In deze special presenteren we actuele trends en thema’s. Onderwerpen die speelden in het aflopende jaar en innovaties die in 2023 op ons af zullen komen. Welke impact heeft een economische vertraging? Hoe ontwikkelen de markten zich in weerwil van conflicten in Europa en elders? Welke kansen zijn er en hoe speelt het kanaal in op disrupties? Trends in ICT geeft het overzicht!

Telecom, VoIP & UC 2022

11 artikelen

We zagen de afgelopen (corona-)jaren een enorme opmars van digitale communicatie-tools die fysieke ontmoetingen wisten te vervangen. Aan de ander kant zorgden applicaties als Facetime en WhatsApp al langer voor dat communicatie naar online-platforms verschoof.

Wat betekent dit voor channelpartners? Hoe kun je een business bouwen op deze omgevingen, en hoe kunnen ze hun klanten helpen deze platforms veilig te gebruiken? Wat zijn de risico’s of de valkuilen? In deze special geven we een antwoord op deze vragen en komen alle relevante partijen aan bod.

NLdigital 100 jaar

4 artikelen

Op 18 september werd in Amsterdam de VIFKA opgericht, een vereniging voor de opkomende branche van kantoormachines. De VIFKA is de directe analoge voorganger van NLdigital. Na 100 jaar en diverse afsplitsingen, fusies en naamsveranderingen bestaat de vereniging nog steeds. De missie is hetzelfde gebleven: zorgen dat Nederland optimaal kan profiteren van technologische innovatie, door de bedrijven die dit mogelijk maken te verbinden.

Datacenters & Suppliers Special 2022

13 artikelen

Datacenters vormen een wereld op zich. De enorme groei van het datagebruik en de massale adoptie van cloud- en SaaS-diensten hebben de rol van het datacenter nog belangrijker gemaakt. Zonder datacenters zou een groot deel van de business van ondernemers wegvallen en een gespecialiseerde groep suppliers zorgt voor apparatuur die continuïteit van dataservices mogelijk maakt. In deze special belichten we de rol van het datacenter en de innovaties die worden toegepast.

Telecom, VoIP & UC Dossier 2022

17 artikelen

Alle informatie over Telecom, VoIP & UC aanbieders in Nederland en België.

Het Telecom, VoIP & UC Dossier 2022 bestaat uit algemene redactie, interviews en achtergrondverhalen.