Cyber & Datasecurity 2024

4 artikelen

Nadat decennialang vooral de grootzakelijke markt doelwit was van aanvallen, hebben cybercriminelen nu ook de mkb-bedrijven ontdekt. Omdat IT-kennis bij kleinere bedrijven over het algemeen minder is, lopen ze in feite ook meer risico.

ChatGPT en AI

56 artikelen

De ontwikkelingen omtrent kunstmatige intelligentie zijn plotseling in een stroomversnelling geraakt. De nieuwsberichten volgen elkaar snel op. In dit thema vind je alle artikelen over ChatGPT en AI handig bij elkaar.

Cloudtransformatie

4 artikelen

Cloudtransformatie is de hype inmiddels wel voorbij. Iedereen beseft dat cloudoplossingen ons werkende leven efficiënter kunnen maken en bedrijfsprocessen vereenvoudigen. Toch zijn er ook nog wel obstakels te overwinnen. Wat zijn de uitdagingen en hoe staat Nederland er op cloudgebied voor?

Dossier Datacenter & Cloud

20 artikelen

Moderne datacenters in combinatie met krachtige cloudoplossingen zorgen voor een soepele overgang in het remote en hybride werken. In ons dossier over Datacenter & Cloud uitgebreide verhalen over de stand van zaken in het datacenter en de beste cloudoplossingen. Plus artikelen over de inspanningen die bedrijven in deze markt verrichten om de klant zo goed mogelijk te bedienen.

Unified Communication

7 artikelen

Er bestaat een mooie video uit 1998 waarin mensen uitleggen waarom ze nooit een mobiele telefoon zullen gaan gebruiken. De telecommarkt is sindsdien enorm veranderd en innoveert nog steeds en is hard op weg Unified Communication tot een standaard te maken. Hoe spelen partners daarop in? Wat betekent dit voor de communicatieprocessen binnen het mkb? In dit thema gaat ChannelConnect uitgebreid in op UC en UCaaS.