ChannelConnect is hét kennisplatform voor ondernemingen die actief zijn in het indirecte IT-kanaal. Het is de primaire informatiebron voor leveranciers, distributeurs en resellers in Nederland en België. ChannelConnect fungeert als discussieplatform en biedt de doelgroep onafhankelijke ‘need to know’ informatie.

ChannelConnect houdt haar lezers op directie- en managementniveau op de hoogte van voor het IT-Channel relevante nieuws. Met naast nieuwsartikelen, ook achtergrondartikelen, thema-interviews en opiniestukken van deskundigen en branchespelers, biedt ChannelConnect de diepgang die de doelgroep verwacht.

ChannelConnect verschijnt in het jaar 6 keer en daarnaast produceren we ook nog 3 dossiers in de disciplines: Telecom, VoIP & UC, Datacenter & Cloud en Security & Privacy. Voorafgaand aan deze dossiers vind er per thema ook een Grotetafelgesprek plaats.

Geinteresseerd in de mogelijkheden om jouw organisatie en diensten uit te lichten? Bekijk hier alle mediakaarten en informatie over de doelgroepen en print- online bereikcijfers van ChannelConnect. Val je in de doelgroep en wil je het gedrukte ChannelConnect Magazine ontvangen? Abonneer je dan kosteloos.