ChannelConnect is hét kennisplatform voor IT-dienstverleners met een mkb-focus. We zorgen voor nieuws, achtergronden en inzichten over het mkb, zodat de IT-dienstverlener zijn eindklant nog beter begrijpt en kan bedienen. We zetten daarvoor verschillende kanalen in. De belangrijkste pijlers zijn onze website ChannelConnect.nl met 15.000 unieke bezoekers en onze printuitgave ChannelConnect, die  vier keer per jaar verschijnt. Het magazine heeft 7.000 abonnees op management- en directieniveau.

Adverteren en extra informatie

De medewerkers van ChannelConnect adviseren u graag bij het opzetten en uitwerken van een effectief communicatieplan en de inzet van de juiste middelen vanuit ons complete multimediale dienstenpakket.

Wil je graag op een van onze kanalen adverteren? Ga dan naar de Adverteren-pagina op deze website.

Voor meer informatie over ChannelConnect magazine en de website bel 035-642 3000 of mail info@channelconnect.nl.

De kracht van goede contentmarketing

ChannelConnect is een merk van contentmarketingbureau iMediate. Op basis van heldere inzichten ontwikkelt iMediate creatieve en effectieve ideeën om zo tot meetbare resultaten te komen. Heb je een uitdaging waar je wel wat strategisch-creatieve denkkracht voor kan gebruiken of ben je benieuwd of er een alternatief is voor de aanpak van je huidige bureau? Challenge accepted! Mail Joost.Driessen@imediate.nl of bel 035 6465800

Het Team